20 Temmuz 2009 Pazartesi

Alın size haftasonu:))

Düğündü, kınaydı, İstanbuldu, köydü derken nihayet bir haftasonuda evimizde kalabildik. Sabah miskinlik yaptık diyemiycem çünkü kızlar sağolsun haftaiçi haftasonu dinlemeden hergün erkenden kalkıyorlar. Yine aynı saatte kalktık ama haftaiçi kısa tuttuğumuz dördümüzün yaptığı yatak keyfini bugün uzun tuttuk:)) Kahvaltı, kızların uykusu ve öğle yemeklerinden sonra attık kendimizi dışarıya. Sıcak olduğu için kapalı yerleri tercih ettik, alışveriş yaptık, dondurma yedik, eğlence merkezinde oynadık, yorulduk geldik eve. Yukarıda Yüsra benim hazırlanmamı beklerken sıkıntıdan ayakkabı bağıyla oynamaya başlamış:))) İkra hanımda babasıyla aşağıda bizi bekliyor.

Eve gelip çocuklar uykusunu alıp havada serinleyince hadi birde havuz keyfi yapalım dedik. Tekirdağa taşındık sahil kasabası diye, evin karşısında deniz, sitede havuz var ama biz doğru düzgün ne deniz ne havuz sezonunu açmıştık. İkra gerçi bir kere daha kuzenleri geldiğinde girmişti havuza buda ikinci sezon açılışı oldu yani:)) Ama bir çocuk bu kadarmı su kuşu olur. İndiğimizde saat biraz geç olmuştu, havada serinleşti, İkra havuzun içinde bir süre sonra titremeye başladı ama çıkarabilmek ne mümkün. Kızım çıkalım yine geliriz üşüdün diyoruz, üşümedimmm çıkmıycammm diye kendini yırttı. Sonunda abiler kızıyo falan diye ikna ettikde çıkarabildik kuzuyu. Yüsra kuzusu benim kucağımda ablayı izlemeyip etrafa gülücükler saçmakla meşguldu.

3 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Ben var ya o yüsrayı yerim.Bu ne tatlılık.Bayıldım elbisesine.Gel beni ye diyor sıpa.Yok böyle bir güzellik Oyacım.Maşallah ikisine de.

Belkıs dedi ki...

Yerim ben seni yerim küçük cimcimee hallere bak, elimi sokup pc ye alıveresimgeldi elime. Su kuşuu İkraaa hiç korkusu yok pıtıcığın girmiş beline kadar suya şuna bak :)))
Kızım değerlendir bu imkanları işte bak biz hala ayağımızı bilem değdiremedik suyaaaaaa

Nurgül dedi ki...

Bacıklarla oynuyor ne tatlısın sen beeeeee....