3 Mayıs 2010 Pazartesi

Galiba oluyor...

3 yaşa çeyrek kala galiba başarıyoruz. Neyimi? beni sıkıntılara sokan, nasıl başarıcaz biz bu işi diye kafalar yorduran, İkranın inatla reddettiği tuvalet olayını.
Evet tam umudu kesmişken, 3 yaşınada tuvalet sorununu çözemeden gireceğiz galiba demişken 2 gün oldu beze paydos, tuvalete merhaba diyeli.
Dün öğle uykusundan sonra 3 gibi hadi artık bezini çıkartalımmı kızım dedim. Önce evet dedi, sonra yarın dedi, sonra olmaz dedi ama sonunda ikna oldu ve çıkardık bezi. İlk ciş olayı için tam 1 saat oturakta oturduk. Masallar okuduk, ofladık, pufladık, anne buraya çiş yapmak çok zor dedik ama başardık. Ve sonra devamı geldi. Tabi bendeki sevinç evlere şenlik. Dün 2 kaza ile tamamladık günü. Ama en sevindirici nokta kakasınıda oturağına yapmasıydı. Bir kaka bu kadarmı sevindirir insanı yaa:))) Kakayı görünce oturakta, sevinçten çılık çılığa bağırmışım:))
E anne olmak bu olsa gerek.
Bugün tüm gün bez takmadık. Hatta parka bile bez takmadan gidip kazasız geldik. İki kazamız oldu yine ama ben yanında yokken üzerini çıkarmaya çalışırken kaçırıvermiş altına.
Şimdilik böyle, cumaya doğumgününe kadar tam gaz çalışmalar devam. İnşallah 3 yaşa çiş olayını tam olarak hallederk gireriz...

2 yorum:

Belkıs dedi ki...

amanıın süper haberr :)) hadi bakalım bekliyorum iyi haberleri inşallah :)

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

HAdi oyacım gözünüz aydın.
Bizde bu yaz halletmeye çalışacağız inşallah.