11 Eylül 2009 Cuma

Tahtınızda bahtınızda güzel olsun...

Bu aralar ne resim çekebiliyorum, ne yazı yazabiliyorum. Hayat tüm hızıyla devam ediyor, kızlar hergeçen gün büyüyor, yazacak pek çok olay birikiyor ama bende tık yok. Ramazan rehavetimi, havanın kasvetimi bilmem ama bişiler engelliyor beni. Birde duygusalım ki bu aralar, öte git dese biride ağlamaya bahanem olsa modundayım.
Kuzulara bakıyorum bakıyorum dahada duygusallaşıyorum. Çok hızlı bir şekilde büyüyorlar, büyüyecekler ve hiç anlamadan birde bakacağım ki üzerine titrediğim meleklerim çoktan ele karışmış, başkaları için üzülür olmuş, başka hayatlar kurmuş olacaklar kendilerine. İşte bunu düşününce içim sızlıyor; acaba diyorum başkalarıda benim gibi titreyecekmi üzerlerine, başkalarıda benim gibi bakarken yüzlerine içi eriyecekmi, benim solarlar diye dokunmaktan bile çekindiğim gibi onlarda çekinecekmi.
Tahtınızı yapmak için elimizden geleni yapacağız kuzularım, inşallah Rabbimde bahtınızın güzel olması için yardım eder size.
Dilerimki sizi seven, size değer veren insanlarla karşılaşır çokkk mutlu olursunuz inşallah. Yaptığınız yanlış tercihler sonucu size yardım edemeden, dışarıdan kahrolarak izlemek zorunda bırakmazsınız inşallah bizi.
Herzaman çook mutlu olun kuzucuklarım, o kadar mutlu olun ki geçmişi özlemeye zamanınız olmasın. O kadar mutlu olun ki, gözyaşlarınızı akıtmak için değil, mutluluğunuzu paylaşmak için gelin ana-baba ocağına.
Kısacası meleklerim tahtınızda bahtınızda güzel olsun.
Rabbim sizi kanatları altına alsın...

3 yorum:

Belkıs dedi ki...

Koccaman bir amiiiin demekten öteye bişey denmez bu lafın üstüne :)

Nurgül dedi ki...

Amiin amin. İşallah kendileri kadar bahtlarıda güzel olacak kuzularımın.
Ne enteresan dimi analar tahtını yapıyor ama bahtını değil...
Umarım şans, akıl, senin duaların ve en önemlisi Rabbim hep onlarla olur.....

Oya dedi ki...

Teşekkürler belkıscığım, nurgülcüğüm.
Allah sizinkilerinde tahtınıda bahtınıda güzel etsin inşallah.
Nurgülcüğüm hamilelik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır