28 Nisan 2009 Salı

Herşey sizin için;

Son 6 ayda ne çok değişiklikler oldu hayatımızda. Kimi değişiklik çok güzel, kimisi içimizden asla çıkmayacak kadar bizi yakan kavuran, kimiside sizin için daha iyi olacağını düşünerek yaptığımız değişiklikler.
12.11.2008 tarihinde Yüsranın hayatımıza girmesiyle çok büyük mutluluk yaşadık.
08.12.2008 tarihinde Hacı dedenizi kaybederek içimizden hiç çıkmayacak büyük bir acı yaşadık.Bundan sonra dünyada değil belki ama yüreğimizde yaşayacak...
16.02.2009 tarihinde de sizin daha iyi yetişeceğinizi, daha iyi şartlarda büyüyeceğinizi düşünerek İstanbuldan Tekirdağa yerleştik.
Prenseslerim herşey sizin için...
Umarım ileride niye böyle bir karar verdiniz değil, iyiki böyle bir karar vermişsiniz dersiniz.
Bu kararı almak bizim içinde kolay değildi.
Hiç tanımadığımız, bilmediğimiz bir şehire taze bir acı ve iki küçük çocukla gelmek elbetteki çok zordu.
Size sormadan böyle bir karar aldığımız için umarım birgün bizi eleştirmezsiniz.

HERŞEY SİZİN İÇİN...

3 yorum:

Nurgül dedi ki...

Tekirdağa, Trakyaya hoş geldiniz. Bende Çorluluyum.
Önceleri Trakya, özellikle İstanbul gibi büyük şehirden gelenler için garip,küçük,antisosyal,sessiz geliyor ama zaman geçtikçe vazgeçilmez oluyor.
Yıllar sonra TRAKYAYI SENİNLE KONUŞMAK İSTERİM....

Oya dedi ki...

Nurgülcüğüm aslında sanırım yaşam tarzımızdan dolayı çabuk alıştık sayılır tekirdağa. Çünkü eşimde bende çok kargaşadan, çok kalabalık ve düzensizlikten hoşlanmayan insanlarız. İstanbulun yoğunluğu ve düzensizliğinden sonra buranın küçüklüğü ve sessizliği huzur verdi bize. Zaten ailelerimizin orda olması ve işimizden dolayı bir ayağımız hep İstanbulda. Ve inanırmısın, İstanbulun trafiğinden sonra buraya gelince derin bir ohh çekiyoruz:)) Tek endişem çocuklar büyüyünce nasıl bakarlar bu olaya. Birde tabi anneme her canım istediğinde gidememek üzüyor beni.

Nurgül dedi ki...

Trafik ve kargaşa konusunda sana katılıyorum iş nedeniyle geçen hafta üç defa üst üste istanbula gitmek zorunda kaldım araba,trafik beni nasıl yordu anlatamam Çorluya girince bende 'Dünya Varmış' dedim.
Aileni görememek gerçekten can sıkıcı ama çocuklar konusunda hiç endişe etme. Zaten eğitim,yaşam tarzları,evlilikleri vs gibi nedenlerle İstanbulda bile olsanız sizden ayrılmak zorunda kalacaklar(tıpkı sizin ailenizden uzaklaşmanız gibi)
he nekadar başarıları, mutlulukları için katlanmak sana yeniden bir hasret doğuracaksa da..Siz nasıl Tekirdağda olmanızdan ailenizi sorgulamıyorsanız onlarda sorgulamayacaklardır...

Umarım Herşey gönlünüzce olur.
Sevgiyle kal

Nurgül