29 Nisan 2009 Çarşamba

Fena halde 2 yaş sendromundayız...

Bu aralar İkra hanım çook sinirli. 2 yaş sendromunu doya doya yaşıyor. Zaman zaman sinirlerimize hakim olamayıp kızsakta, hepimiz önünde el pençe divanız. E kolaymı sendrom geçiriyor benim minik kuzum:))
Nelermi yapıyor, ah neler yapmıyor ki...
İstediğini yaptıramayınca kaşlarını çatıp elinde ne varsa yere atmalar...
Kendim yiyeceğim diye tutturum, çorbaları, yemekleri üzerine dökmeler...
Televizyonda illa kendi kanalını açtırmalar ve daha neler neler..
Ama bugün öyle bişi yaptı ki sınırlarımı gerçekten zorladı. Sabah süt istedi, verdim bir bardak içti. Ben içerde işe gitmek için hazırlanırken, babannesinden bir bardak daha süt istemiş. Babanneside kadıncağız ısıtıp vermiş. Sen koca bardak sütü kadının gözüne baka baka al halıya dök. Bi geldim heryer süt içinde. Önce derin bi nefes aldım, sonra 50 ye kadar saydım. Ben bunları yaparken İkra hanım hiçbişi olmamış gibi sırıtarak ' anneciimm' deyip boynuma sarıldı.
E artık kızmak ne mümkün...
Aldım kucağıma, niye yaptın kızım bak biz seni çok seviyoruz, bir daha yapma tamam mı vs diyerek yaptığının kötü bişi olduğunu anlatmaya çalıştım.
Anladımı bilmem ama bir daha yapmayacağının garantisini veremiyorum. Muhtemelen dikkat çekmek için bu ve benzeri eylemleri devam edecektir.
Allahtan bize sabır onada akıl diliyorum:)))

4 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

oya beee ne iyi yaptın da blog açtın.kaybetmiştik kızım seni.İkinci bebeğini belkıstan duyduğumda aramak istedim ama müsait diildin o aralar.ben de akıl mı kaldı.Unuttum gitti.Sonra bi gün seni msn de gördüm yazdım ama sen beni görmedin heral.Neyse sık sık görüşürüz artık.Öpüyorum seni ve prensesleri.Maşallah ikisi de kocaman olmuşlar artık.

Adsız dedi ki...

günaydınnnnn tanıdık tanımadık tüm bloglara günaydın bırakıyoruz bugun asya ve ben gunaydınnn kocaman sevgı dolu bır gunaydın:)

duyuşen... dedi ki...

merhaba . maşallah çok tetlı kızların.bakalım bizim kız ne numaralar yapıcak... henüz 23 günlük ama mimikleri ile kandırmayı beceriyo şimdiden.
allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasipetsin...

Oya dedi ki...

merhaba duyuşen.bir söz var çok hoşuma gider: " çocuklar dünyaya geldikten sonra artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz. o andan itibaren onların kölesi olursunuz" diye. Ah biraz büyüsün o mimikler nasıl sizi esir edecek bi bilseniz:))