9 Aralık 2009 Çarşamba

Taşınıyoruz...

Evet uzun aramalar, taramalar ve bakınmalar sonucunda gönlümüze göre bir ev bulduk ve nihayet taşınıyoruz. 16.02.2009 tarihinde geldiğimiz Tekirdağdan 16.12.2009 da taşınıyoruz.
Harıl harıl bir çalışma var evde. Herşey yıkanıyor, ütüleniyor, paketleniyor, kolileniyor. Yoğun ve yorucu günler bekliyor bizi ama sevdiklerimizin yanına taşınmanın tatlı heyecanı yorgunluğumuzu bastırıyor. Bu arada , elimize geçen herşeyi kolilerken bizim kızlarıda kolilemeye çalışırken buluyoruz kendimizi:))))

4 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Oyacım Allah kolaylık versin canım benim.İki çocukla taşınmak zor iş.İnşallah sana yardım edecek birileri vardır.Nereye gidiliyor şimdi.

Mübeccel dedi ki...

Kolay gelsin canım.İnşallah bu zor günler bir an önce biter.Sevdiklerinizin yanına gelmenize ayrıca çok sevindim.Sevgiler.Öpiyorum kızları.

Oya dedi ki...

Teşekkürler arkadaşlar. Valla dilekciğim yardımcı yok, anneler tuttuğumuz evi temizleyerek yardım edecekler bize,burda yalnızız ve kızlarla barış çarış kolilemeye çalışıyoruz. Geldiğimiz yere geri dönüyoruz canım İstanbula. Bizim için Nasrettin hocanın eşeğini kaybedip üzülmesine sonra bulup sevinmesine döndü yani:))
Mübeccelciğim saol canım inşallah istanbulda görüşürüz.

Nurgül dedi ki...

Oyacım buradan trakyadan gitmene üzüldüm ama umarım sizin için herşey çok daha güzel ve gönlüüzce olsun.